Jäsenkirje joulukuu 2022

Arvoisa Suomalaisen Kuolemantutkimuksen seuran jäsen

Joulu lähestyy ja jälleen yksi mielenkiintoinen vuosi kuolemantutkimuksen parissa on tulossa päätökseen. Vuosi on ollut seurallemme tapahtumarikas. Keväällä osallistuimme muun muassa Tieteiden yöhön Helsingissä ja järjestimme etänä useamman mielenkiitoisen kuukausiesitelmän. Huhtikuussa ohjelmassa oli Surukonferenssi, jonka yhtenä järjestäjänä seuramme on myös ensi keväänä. Lokakuussa vuorossa oli seuramme järjestämä tieteellinen seminaari Kuolema ja ilo, jonka yhteydessä palkittiin myös seuran järjestämän gradupalkinnon voittaja sekä kunniamaininnan saajat.

Kaiken tämän olette mahdollistaneet te arvoisat seuran jäsenet ja haluammekin kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta.

Toimintavuosi 2023 käynnistyy helmikuussa, jolloin järjestämme kevään ensimmäisen kuukausiesitelmän sekä seuran vuosikokouksen. Alustavasti päivämääräksi on merkitty maanantai 13.2. Vuosikokous järjestetään etänä zoomissa, joten kaikki rohkeasti mukaan! Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenistölle kevään alussa. Kokouksessa päätetään muun muassa tulevan vuoden hallitus ja toivomme hallituslaistemme joukkoon uusia innokkaita jäseniä. Hallituksessa pääset päättämään ensi vuoden toiminnasta ja esimerkiksi tieteellisten seminaarien teemoista. Toiminta on rentoa ja inspiroivaa joten rohkeasti mukaan!

Ensi keväänä ohjelmassa on vuosikokouksen ja kuukausiesitelmien lisäksi myös tutusti Tieteiden yö tammikuussa Helsingissä sekä Surukonferenssi huhtikuussa Tampereella. Surujärjestöjen, Tampereen yliopiston ja Mieli ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävän Surukonferenssin ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen on auennut. Kannattaa siis käydä tutustumassa tapahtuman kotisivuihin osoitteessa Surukonferenssi (surut.fi).

Muistutamme seuramme jäsenmaksun maksaneita mahdollisuudesta saada oma esittelyteksti seuramme kotisivujen ”Jäsenet”-sivulle. Oletko esimerkiksi alan tutkija, joka toivoo näkyvyyttä tutkimukselleen tai esimerkiksi kontakteja muihin tutkijoihin? Tai ehkä työsi kautta haluat verkostoitua muiden alasta kiinnostuneiden kanssa? ”Jäsen”-sivut on luotu nimenomaan verkostoitumista ja yhteyden ottamista ajatellen. Esittelytekstinsä mahdollisen kuvan kera (kuva toivottava, mutta ei pakollinen) voi lähettää esimerkiksi seuran sähköpostiin osoitteeseen skts.kuolemantutkimus@gmail.com.

Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja onnellista vuotta 2023.

SKTS hallitus

Skip to content